KleinGeluk in

Avondzon

Avondzon is een geliefd, kleinschalig woonzorgcentrum in Apeldoorn-Zuid. U woont veilig en geniet er volop persoonlijke aandacht, deskundige zorg, met veel mogelijkheden en prettig comfort. Avondzon biedt ook kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Rondom het woonzorgcentrum staan zorgwoningen.

Bezoekadres

Eendenweg 50
7331 EB, Apeldoorn, Nederland

Hartje Apeldoorn Zuid

Avondzon ligt centraal, in het hart van Apeldoorn-Zuid. Een gezellige wijk met het winkelcentrum Hart van Zuid dichtbij en een apotheek en kerk. Er is een bushalte op loopafstand.

Indeling woning

De woningen in het woonzorgcentrum hebben een royale woonkamer met een keuken, een aparte slaapkamer met balkon en een ruime badkamer. Elke woning heeft een berging met plek voor bijvoorbeeld een wasmachine of scootmobiel.

Ruimte om te leven

In de gezellig ingerichte gemeenschappelijke ruimte van De Avondzon kunt u gezellig met andere bewoners koffie drinken en deelnemen aan allerlei activiteiten: van muziek en film tot bingo en biljart, en van kaartavonden tot uitstapjes. Ook kunt u er genieten van onze maaltijden.

Zorgwoningen

Rondom het woonzorgcentrum, aan de Adelaarslaan/Roodborstweg, staan zorgwoningen. Deze zijn bestemd voor senioren (55+) zonder inwonende kinderen, die langdurige zorg nodig hebben. De woningcorporatie stelt de zorgwoning beschikbaar en KleinGeluk de bijkomende voorzieningen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Voor verblijf in ons woonzorgcentrum heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig van het CIZ(Centrum Indicatiestelling Zorg).

Om voor een zorgwoning in aanmerking te komen, dient u bij Woonkeus Stedendriehoek voor een zorgwoning ingeschreven te staan. Als u ook een zorgindicatie heeft, krijgt u voorrang. Er gelden ook bepaalde inkomenseisen. U kiest een plek naar wens in Apeldoorn en krijgt een zorgwoning toegewezen die vrijkomt (accepteren is niet verplicht).

Meer informatie

Voor meer informatie over onze zorg- en dienstverlening kunt u terecht bij KleinGeluk.
Heeft u vragen over de zorgwoning? Dan kunt u contact opnemen met de woningcorporatie De Goede Woning.

Over Avondzon

  • Royale woningen
  • Telefoon en intern alarmsysteem
  • Recreatiezaal
  • Restaurant
  • Kapsalon, pedicure op afspraak
  • Huisartsengroep
Dagbesteding

Met dagbesteding van KleinGeluk kunt u zo goed mogelijk thuis blijven wonen, in uw vertrouwde omgeving in Apeldoorn. Aan de hand van activiteiten op maat zorgen we er samen voor dat u actief blijft, vertrouwen krijgt in wat u nog kunt en onder de mensen bent.

Woonzorgcentrum

Bij KleinGeluk woont u zelfstandig, veilig en geborgen volgens úw leefstijl in een eigen woning. Elk woonzorgcentrum van KleinGeluk heeft een eigen karakter, ligging en voorzieningen. Altijd met dezelfde zorgkwaliteit en alle ruimte voor uw eigen keuzes.

Zorgwoningen

Zelfstandig wonen met volledige privacy, maar ook zorg nodig? In een comfortabele, gelijkvloerse zorgwoning van KleinGeluk woont u op uzelf, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen op loopafstand. U kunt de woning naar eigen smaak en leefstijl inrichten.

Spiek maar even