Vrijwilliger
Iedere dag de moeite waard maken

Wilt u bijdragen aan een geluksmoment voor ouderen? Dan is vrijwilligerswerk bij KleinGeluk wellicht iets voor u.

Lees praktijkverhalen van onze vrijwilligers

Vrijwilliger in de ouderenzorg

Als vrijwilliger geeft u extra kwaliteit aan het leven van mensen in een zorgcentrum van KleinGeluk. Zoals even praten, een wandeling, samen iets ondernemen en allerlei andere waardevolle momenten. Onze ouderen kunnen intens genieten van de extra aandacht die u ze kunt geven.

Wie zoeken we?

Enthousiaste mensen die het leuk vinden om ouderen (vaak met dementie) , extra aandacht te geven. U bent gastvrij, sociaal, zorgzaam, geduldig, respectvol en een goede luisteraar. U komt afspraken na, neemt initiatief en kunt prima samenwerken. Natuurlijk brengt u ook een prettig humeur en goede zin mee!

Veel mogelijkheden

U kunt individueel of in een groep werken. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een oudere gaan wandelen, fietsen met de duo fiets, de koffietijd extra gezellig maken, de oudere helpen bij de maaltijden of klussen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we hoe we de wensen en behoeften van de cliënt met die van u kunnen matchen, zodat u er beiden een goed gevoel over heeft.

Als vrijwilliger werkt u samen met collega’s voor het welzijn van de ouderen in een klein hecht team op één van onze locaties in Apeldoorn. Wij zijn blij met u als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. U krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. De werktijden zijn flexibel en in overleg.

Vrijwilligerswerk

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven

 

Meer weten of aanmelden?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op via De Zorglijn: 0800-0604 en vraag naar de vrijwilligerscoördinator of mail ons:

Stadsdeel Noordoost
locatie Het Kristal – José Huisink: j.huisink@kleingeluk.nl

Stadsdeel Zuidwest
locatie Avondzon –  Petra Loman: p.loman@kleingeluk.nl
locatie Sainte Marie – José Huisink: j.huisink@kleingeluk.nl

Stadsdeel Zuidoost
locatie De Matenhof – Annelie van Bloois: a.van.bloois@kleingeluk.nl

Stadsdeel Noordwest
locatie De Veenkamp – Yvonne Porn: y.porn@kleingeluk.nl
locatie De Groene Hoven – José Huisink: j.huisink@kleingeluk.nl

Werken bij KleinGeluk

Kijk ook op onze website Werken bij voor meer informatie en mogelijke vacatures