KleinGeluk in

Nieuwbouw Veldhuis

Woonzorgcentrum Veldhuis is toekomstgericht gebouwd. Er zijn diverse technische mogelijkheden, waaronder huisautomatisering via leefcirkels. Dit biedt bij het wonen veel vrijheid waarbij veiligheid gewaarborgd kan worden. Bewoners kunnen hun eigen leven hier zoveel mogelijk voortzetten, met professionele en betrokken 24-uurs zorg en diverse activiteiten gericht op persoonlijk welzijn.

Bezoekadres

Kanaal Noord 27
7311 PK Apeldoorn, Nederland

KleinGeluk in Veldhuis

Nabij het centrum ligt ons modern en sfeervolle woonzorgcentrum Veldhuis. Deze locatie bestaat uit 4 en 6 woonlagen en beschikt over 86 woningen, twee kamers voor tijdelijk verblijf en een mooie afgeschermde binnentuin. Veldhuis is duurzaam gebouwd, zonder gebruik van gas en onder meer voorzien van zonnepanelen en goede isolatie.

Indeling woning

Alle woningen (circa 45 m2) zijn tweekamerappartementen met een eigen badkamer (met infrarood lamp), keuken, energiemeters en een bergkast met ruimte voor wasmachine. Er zijn tien vleugels van acht of negen woningen met een buurtkamer. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en, samen een kopje koffie/thee  drinken of een maaltijd nuttigen. Vanuit KleinGeluk worden de woningen geschilderd opgeleverd met vloerbedekking, gordijnen, verlichting en een kledingkast.

Ruimte om te leven

Zoveel mogelijk zelfstandig wonen, met de juiste zorg en ondersteuning, afgestemd op uw wensen en behoeften. Dat is wat centraal staat bij Veldhuis. U kunt uw eigen leven voortzetten met 24-uurs zorg in nabijheid en diverse activiteiten gericht op persoonlijk welzijn.  Zorg, welzijn en ondersteuning is afgestemd op uw wensen en behoeften. In elke buurtkamer zijn uitgebreide kookmogelijkheden. Daarnaast zijn er op elke vleugel meerdere ontmoetingsmogelijkheden (zoals nisjes, zitjes) en belevingsplekken met activiteiten aanwezig. Uw familie en vrienden komen bij u thuis op bezoek, zoals u gewend bent.

Hoe kom ik in aanmerking?

Bij Veldhuis kunt u terecht  met een Wlz-indicatie, vanaf ZZP 4 van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de locatie, dan kunt u contact opnemen met De Zorglijn 0800-0604.

Over Nieuwbouw Veldhuis

  • Comfortabele woningen (circa 45m2)
  • Fraaie binnentuin
  • Verschillende belevingsplekken
  • Ontmoetingsruimtes per etage
  • Supermarkt op loopafstand
  • Inpandige ruimte voor scootmobiel
  • Standaard alarmering aanwezig
  • Vrijheid en veiligheid via leefcirkels
Woonzorgcentrum

Bij KleinGeluk woont u zelfstandig, veilig en geborgen volgens úw leefstijl in een eigen woning. Elk woonzorgcentrum van KleinGeluk heeft een eigen karakter, ligging en voorzieningen. Altijd met dezelfde zorgkwaliteit en alle ruimte voor uw eigen keuzes.

Certificaat en award Passief Bouwen

Reportage opening Veldhuis

KleinGeluk heeft 2 maart 2020 de nieuwe, moderne locatie Veldhuis in gebruik genomen. De opening is verricht door Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport én inwoner van Apeldoorn. RTV Apeldoorn maakte een reportage.

Spiek maar even