KleinGeluk in

De Symfonie

Wilt u zelfstandig wonen, maar heeft u wel zorg nodig? Dan is een zorgwoning een uitkomst. In het sfeervolle en ruim opgezette wooncomplex De Symfonie woont u veilig en verzorgd. Gunstig gelegen in Apeldoorn-Zuid, met ruime parkeergelegenheid en een winkelcentrum en bushaltes op loopafstand.

Bezoekadres

Elizabethshof 4-110
Apeldoorn, Nederland

Zorg dichtbij

In De Symfonie woont u zelfstandig, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen op loopafstand. De woningcorporatie Woonmensen stelt de zorgwoning beschikbaar en KleinGeluk de bijkomende voorzieningen. U kunt de woning naar eigen wens inrichten en genieten van volledige privacy. In het woon complex is het thuiszorgteam van KleinGeluk aanwezig, met 24-uurs zorg op afroep via persoonsalarmering. Voor dagactiviteiten kunt u terecht bij het naastgelegen woonzorgcentrum Sainte Marie.

Indeling woning

De woningen zijn ruim opgezet, met twee slaapkamers, een eigen berging en een balkon. Het is goed toegankelijk voor minder validen. Een scootmobiel kunt u er stallen. U bereikt de woning via een overdekt atrium en een gezamenlijke entree, die afgesloten is voor onbevoegden.

Voor wie?

Zorgwoningen zijn bestemd voor senioren (55+) zonder inwonende kinderen, die langdurige zorg nodig hebben. U dient bij Woonkeus Stedendriehoek voor een zorgwoning ingeschreven te staan. Als u ook een zorgindicatie heeft, krijgt u voorrang. Er gelden ook bepaalde inkomenseisen. U kiest een plek naar wens in Apeldoorn en krijgt een zorgwoning toegewezen die vrijkomt (accepteren is niet verplicht).

Meer informatie

Voor meer informatie over de zorg- en dienstverlening kunt u terecht bij KleinGeluk.
Heeft u vragen over de zorgwoning? Dan kunt u contact opnemen met de woningcorporatie.

Spiek maar even