Thuiszorg van KleinGeluk

KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn. Onze thuiszorg is kleinschalig en persoonlijk. Uw kwaliteit van leven, met dagelijkse geluksmomentjes en alle vrijheid om zelf keuzes te maken, staat bij KleinGeluk voorop.

Gelukkig thuis

Wilt u gelukkig en veilig thuis blijven wonen in Apeldoorn? Kies dan voor zorg- en dienstverlening van KleinGeluk, thuiszorg met deskundige zorg en persoonlijke aandacht. Samen met u stemmen we uw wensen en behoeften af, terwijl u vertrouwen opbouwt in wat u kunt.

 

Veelzijdig

Samen bekijken we wat u zelf kunt en waar we u en eventueel uw familie of mantelzorger bij kunnen helpen. KleinGeluk in Apeldoorn helpt u met iedere vorm van thuiszorg waarvoor het ziekenhuis of de wijkverpleegkundige een indicatie heeft geregeld. Van huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke verzorging tot vakkundige verpleging.

 

Huishoudelijke ondersteuning

Heeft u af en toe een helpende hand nodig bij huishoudelijk werk? Bij KleinGeluk in Apeldoorn ondersteunen we u graag met onze thuiszorg: van schoonmaken en stoffen tot dweilen en ramen lappen. Met natuurlijk ook altijd ruimte voor een gezellig praatje.

'Aandacht die toelacht' Goed verzorgd en veilig thuis blijven wonen, met warme persoonlijke aandacht en deskundige hulp

Persoonlijke verzorging en verpleging

Vertrouwde hulp bij persoonlijke verzorging is goud waard. Zoals bij aan- en uitkleden, eten, wassen of medicatie innemen. Als uw situatie erom vraagt, zorgt KleinGeluk voor een verpleegkundige. Zonodig doet die een beroep op één van onze gespecialiseerd verpleegkundigen, die deskundig kunnen helpen met wondverzorging, diabeteszorg of terminale zorg.

 

Persoonsalarmering: een veilig gevoel

Een persoonlijk alarm voor directe deskundige hulp in geval van nood zorgt voor een veilig gevoel. Met één druk op de knop van uw persoonsalarm krijgt u een ervaren medewerker van KleinGeluk in Apeldoorn aan de lijn, 24 uur per dag. Zonodig komt er zo snel mogelijk een medewerker naar u toe.

Thuiszorg aanbod