Woonzorg-centrum
Verzorgd wonen

KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn. Onze zorg- en dienstverlening is kleinschalig en persoonlijk. Samen met u stemmen we uw wensen en behoeften af, waarbij u ook vertrouwen opbouwt in wat u kunt. Uw kwaliteit van leven, met dagelijkse geluksmomentjes, staat bij KleinGeluk voorop.

Kies de plek die u past

Bij KleinGeluk in Apeldoorn woont u zelfstandig, veilig en geborgen volgens úw leefstijl. In een eigen woning, volgens uw individuele smaak in te richten. Elk woonzorgcentrum van KleinGeluk heeft een eigen karakter, ligging en voorzieningen. Altijd met dezelfde zorgkwaliteit en veel ruimte voor uw eigen keuzes. Bijvoorbeeld waar u de maaltijd geniet: in uw woning, samen in de huiskamer of in het restaurant. We helpen u graag met kiezen.

 

Huisarts

Bij onze woonzorgcentra in Apeldoorn zijn ook huisartsengroepen aangesloten. Het biedt veel voordelen als u zich daarbij aansluit. Uiteraard kunt u ook uw eigen huisarts aanhouden.

 

Gezelligheid en gemak

U vindt bij KleinGeluk volop gezelligheid en ontspanning. Voor de kapper of de boodschappen kunt u terecht in ons woonzorgcentrum. Ook huishoudelijke hulp is inbegrepen. En in ons restaurant is uw familie of ander bezoek natuurlijk ook van harte welkom.

Zelfstandig, veilig en geborgen wonen volgens úw leefstijl. In een eigen woning, volgens uw individuele smaak ingericht.

Huiskamers

Extra behoefte aan gezelligheid, of hulp bij uw dagindeling? Welkom in onze huiskamers. U kunt er onder meer in kleine groepen samen eten, mensen ontmoeten of samen activiteiten ondernemen.

 

Persoonsalarmering: een veilig gevoel

Een persoonlijk alarm voor directe deskundige hulp in geval van nood geeft een veilig gevoel. Met één druk op de knop krijgt u direct een ervaren medewerker aan de lijn. Dat kan 24 uur per dag. Zonodig komt er zo snel mogelijk een medewerker naar u toe.

 

Hoe kom ik in aanmerking?

Voor verblijf in een KleinGeluk woonzorgcentrum heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). U kunt ook kiezen voor het scheiden van wonen en zorg.

Woonzorgcentrum aanbod