Mantelzorg

Bij KleinGeluk staat persoonlijke zorg en ondersteuning voorop. Dit willen wij graag zoveel mogelijk samen doen met diegenen die belangrijk zijn voor de cliënt.

Vanuit de visie van Positieve Gezondheid (van Machteld Huber) zijn wij van mening dat juist die dingen die nog wel goed gaan en waar plezier aan beleefd wordt, er toe doen. Daar willen we dan ook naar op zoek gaan, samen met de cliënt. De cliënt heeft hierin de regie, als zijn/haar situatie dit toelaat. Voor een goede afstemming hierin werken we graag samen met familie/mantelzorgers.

Ondersteuning mantelzorgers

U kunt als mantelzorger vragen hebben, zoals: Wat betekent dit voor mij? Word ik nu meer gevraagd te komen helpen? Waar ben ik verantwoordelijk voor? Voor deze vragen kunt u bij KleinGeluk terecht bij de contactverzorgende van uw naaste.
Daarnaast kunt u nog meer vragen hebben of behoefte hebben aan ondersteuning. Hiervoor kunt u terecht bij onze Consulent Mantelzorg.
Soms is het verlenen van een luisterend oor genoeg, maar het kan ook voorkomen dat er praktische informatie gewenst is. Binnen Kleingeluk vinden wij deze ondersteuning vanzelfsprekend.

Het kan soms best ingewikkeld zijn om de wensen van onze cliënten goed te combineren met de dagelijkse praktijk. Mochten er situaties ontstaan met tegengestelde belangen, dan kan de Consulent Mantelzorg daarin ook ondersteunen. We gaan samen in gesprek, zoeken naar de best passende oplossing en dragen zorg voor het bieden van een woonomgeving waar de cliënt kwaliteit van leven ervaart.

Meer informatie

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Sari van Veen, consulent mantelzorg, via: s.van.veen@kleingeluk.nl of 06-12580329.

‘Samen op zoek naar een passende oplossing’