Activiteiten
Ontspannen, beleven en genieten

Vindt u het fijn om regelmatig mensen te ontmoeten en samen gezellig iets te doen? KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn. We organiseren verschillende activiteiten die uw dag kleuren.

Voor wie?

U bent van harte welkom bij onze welzijnsactiviteiten als u in een zorglocatie van KleinGeluk verblijft of als u thuiszorg krijgt. Ook als u als oudere in de wijk dicht bij een KleinGeluk woonzorgcentrum woont, bent u van harte welkom.

 

Genietmomenten voor iedereen

Ontmoet bij KleinGeluk mensen met dezelfde interesses. En beleef samen momenten waar u positieve energie van krijgt. Vaak ontstaan spontaan nieuwe contacten. Kies zelf de activiteiten die bij u passen, we helpen u met plezier bij het kiezen.

 

Volop keuze

Kies uit o.a. een ontbijtbuffet, ontspanningsavond, bloemschikken en handwerken. Neemt u liever deel aan een gesprekskring, kerkdienst, zang, of wilt u meedoen met ouderentriviant en hersengymnastiek? Ook dat kan. Of speel mee met bingo, biljarten of bezoek het 50+ café. Wilt u graag blijven bewegen? Misschien is Meer Bewegen voor Ouderen wel iets voor u.

Ontmoet mensen met dezelfde interesses en beleef momenten waar u positieve energie van krijgt

Veel faciliteiten

Toe aan een kappersbezoekje? U bent welkom in onze kapsalon. Zoekt u een pedicure of schoonheidsspecialiste? We helpen u graag uw keuze te maken. Schuif aan voor een hapje eten in ons sfeervolle restaurant of leen een boek uit de bieb. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

 

Programma

U kunt het maandelijkse programma met activiteiten per post of e-mail ontvangen. Het ligt ook voor u klaar bij de receptie van onze woonzorglocaties.

 

Zo doet u mee

Kies wat u prettig vindt: een ontspanningsabonnement, een knipkaart of per activiteit contant afrekenen in het woonzorgcentrum. De kosten verschillen per activiteit.

Welzijnsactiviteiten aanbod