Zorgwoningen
Een eigen woning met zorg dichtbij

Onze zorg- en dienstverlening is kleinschalig en persoonlijk. Samen met u stemmen we uw wensen en behoeften af. Uw kwaliteit van leven, met dagelijkse geluksmomentjes, staat bij KleinGeluk voorop.

Zelfstandig wonen

Wilt u zelfstandig wonen, maar heeft u wel zorg nodig? Dan is een zorgwoning van KleinGeluk in Apeldoorn een uitkomst. U woont zelfstandig, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen op loopafstand.

 

Zorg dichtbij

Afhankelijk van uw zorgvraag kunt u terecht in onze comfortabele, gelijkvloerse zorgwoning. U kunt er zelfstandig wonen, de woning naar uw eigen wensen inrichten en genieten van volledige privacy. De benodigde zorg en voorzieningen zijn dichtbij.

Voor wie?

Zorgwoningen zijn bestemd voor senioren (55+) zonder inwonende kinderen, die langdurige zorg nodig hebben. De woningcorporatie stelt de zorgwoning beschikbaar en KleinGeluk de bijkomende voorzieningen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de zorg- en dienstverlening kunt u terecht bij KleinGeluk.
Heeft u vragen over de zorgwoning? Dan kunt u contact opnemen met de woningcorporatie.

Zelfstandig wonen, maar ook zorg nodig? In een zorgwoning van KleinGeluk woont u op uzelf, maar mét de door u gekozen zorg.

Wanneer komt u in aanmerking?

Als u bij Woonkeus Stedendriehoek voor een zorgwoning ingeschreven staat en over een geldige zorgindicatie beschikt waaruit blijkt dat uw zorgvraag structureel is. Daarnaast gelden bepaalde inkomenseisen. Heeft u een zorgindicatie, dan krijgt u voorrang. U kiest een plek in Apeldoorn waar u graag zou willen wonen en krijgt een zorgwoning toegewezen die vrijkomt. Accepteren is niet verplicht. Meer informatie vindt u bij Woonkeus Stedendriehoek.

Zorg en voorzieningen

Bij KleinGeluk kunt u kiezen uit veel soorten zorg. Geef gerust zaan wat u zelf nog prima kunt, dan stemmen we samen af welke ondersteuning we u kunnen aanreiken: van huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging tot maaltijden en persoonsalarmering.

Zorgwoningen aanbod