KleinGeluk in

De Veste

Wilt u zelfstandig wonen, maar heeft u wel zorg nodig? Dan is een zorgwoning een uitkomst. Het fraaie wooncomplex De Veste is ruim van opzet, met woonzorgcentrum Sainte Marie dichtbij. Gunstig gelegen in Apeldoorn-Zuid, in een wijk met veel groen en bushaltes en een winkelcentrum op loopafstand.

Bezoekadres

Sebastiaanplein 4a-10c
Apeldoorn, Nederland

Zorg dichtbij

In de Veste woont u zelfstandig, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen op loopafstand. De woningcorporatie Woonmensen stelt de zorgwoning beschikbaar en KleinGeluk de bijkomende voorzieningen. U kunt de woning naar eigen wens inrichten en genieten van volledige privacy. Ook woont u veilig en verzorgd: nabij de Veste is het thuiszorgteam van Kleingeluk aanwezig, met 24-uurs zorg op afroep via persoonsalarmering.

Indeling woning

De woningen in de Veste hebben een royale woonkamer gecombineerd met een eetkamer/keuken, een grote slaapkamer, een badkamer en een berging. De woonkamers zijn aan de buitenzijde gelegen en krijgen veel daglicht binnen.

Voor wie?

Zorgwoningen zijn bestemd voor senioren (55+) zonder inwonende kinderen, die langdurige zorg nodig hebben. U dient bij Woonkeus Stedendriehoek voor een zorgwoning ingeschreven te staan. Als u ook een zorgindicatie heeft, krijgt u voorrang. Er gelden ook bepaalde inkomenseisen. U kiest een plek naar wens in Apeldoorn en krijgt een zorgwoning toegewezen die vrijkomt (accepteren is niet verplicht).

Meer informatie

Voor meer informatie over de zorg- en dienstverlening kunt u terecht bij KleinGeluk.
Heeft u vragen over de zorgwoning? Dan kunt u contact opnemen met de woningcorporatie.

Zorgwoningen

Zelfstandig wonen met volledige privacy, maar ook zorg nodig? In een comfortabele, gelijkvloerse zorgwoning van KleinGeluk woont u op uzelf, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen op loopafstand. U kunt de woning naar eigen smaak en leefstijl inrichten.