KleinGeluk in

Sainte Marie

Bij Sainte Marie van KleinGeluk in Apeldoorn woont u in een sfeervolle en zorgzame omgeving. Het huiselijke interieur met prettig brede gangen, kleurrijke schilderijen en een prachtige binnentuin met beweegtoestellen maken van dit woonzorgcentrum een plek om je thuis te voelen.

Bezoekadres

Arnhemseweg 279
7333 NC, Apeldoorn, Nederland

Dagelijkse geluksmomentjes

Uw kwaliteit van leven staat voorop bij Sainte Marie. In dit wooncentrum van Klein Geluk is dan ook volop gelegenheid om anderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Samen met u stemmen we uw wensen en behoeften af en dragen we zorg voor dagelijkse geluksmomentjes.

Centraal in Apeldoorn-Zuid

Woonzorgcentrum Sainte Marie is gunstig gelegen in Apeldoorn-Zuid, in een wijk met veel groen. Bushaltes en het winkelcentrum Hart van Zuid zijn vlakbij.

Indeling woning

De woningen in Sainte Marie hebben een zitkamer met keukenblok, een slaapkamergedeelte en een comfortabele doucheruimte met toilet. Afhankelijk van de woning die u kiest, heeft u uitzicht op de binnentuin of de Arnhemseweg.
Bekijk de plattegrond

Ruimte om te leven

U krijgt zorg en ondersteuning naar behoefte, met veel ruimte om anderen te ontmoeten en volop afwisseling. In het restaurant serveren we onze maaltijden. Vandaar komt u in de recreatiezaal of in de fleurige binnentuin met beweegtoestellen. Kies voor actief bezig zijn uit gezellige activiteiten: van ontspanningsmiddagen en -avonden tot bingoplezier, en van handwerken tot culturele uitstapjes.

Hoe komt u in aanmerking?

Voor verblijf in ons woonzorgcentrum Sainte Marie heeft u een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

Over Sainte Marie

  • Comfortabele woningen
  • Restaurant
  • Recreatiezaal, dagelijks gezellig
  • Fraaie binnentuin
  • Beweegtoestellen
  • Kapper, zangkoor, huiswinkel
  • Huisarts beschikbaar

Spiek maar even