KleinGeluk in

Nieuw Zuidzicht

Wilt u zelfstandig wonen, maar heeft u wel zorg nodig? Dan is een zorgwoning een uitkomst. Het fraaie appartementencomplex Nieuw Zuidzicht is gunstig gelegen in Apeldoorn-Zuid. Er is ruime parkeergelegenheid, met een bushalte en het winkelcentrum Hart van Zuid vlakbij.

Bezoekadres

Roekenhof 1-49
Apeldoorn, Nederland

Zorg dichtbij

In Nieuw Zuidzicht woont u zelfstandig, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen dichtbij. De woningcorporatie Woonmensen stelt de zorgwoning beschikbaar en KleinGeluk de bijkomende voorzieningen. U kunt de woning naar eigen wens inrichten en genieten van volledige privacy. In het wooncomplex is het thuiszorgteam van KleinGeluk aanwezig, met 24-uurs zorg op afroep via persoonsalarmering. Zo bent u in onverwachte situaties ook verzekerd van hulp door onze professionele medewerkers.

Indeling woning

De woningen zijn ruim opgezet en hebben twee slaapkamers en een balkon. U bereikt uw woning via een gezamenlijke entree, die afgesloten is voor onbevoegden.

Voor wie?

Zorgwoningen zijn bestemd voor senioren (55+) zonder inwonende kinderen, die langdurige zorg nodig hebben. U dient bij Woonkeus Stedendriehoek voor een zorgwoning ingeschreven te staan. Als u ook een zorgindicatie heeft, krijgt u voorrang. Er gelden ook bepaalde inkomenseisen. U kiest een plek naar wens in Apeldoorn en krijgt een zorgwoning toegewezen die vrijkomt (accepteren is niet verplicht).

Meer informatie

Voor meer informatie over de zorg- en dienstverlening kunt u terecht bij KleinGeluk.
Heeft u vragen over de zorgwoning? Dan kunt u contact opnemen met de woningcorporatie.

Spiek maar even