KleinGeluk in

Nieuwbouw Juliana

In het voorjaar van 2020 opent KleinGeluk twee nieuwe locaties Veldhuis en Juliana. Beide nieuwbouwlocaties zijn toekomstgericht gebouwd. Er zijn diverse technische mogelijkheden, waaronder huisautomatisering via leefcirkels. Dit biedt bij het wonen veel vrijheid waarbij veiligheid gewaarborgd kan worden. Bewoners kunnen hun eigen leven hier zoveel mogelijk voortzetten, met professionele en betrokken 24-uurs zorg en diverse activiteiten gericht op persoonlijk welzijn.

Bezoekadres

Koning Lodewijklaan 415
7314 BB Apeldoorn, Nederland

KleinGeluk in Juliana

In het Julianakwartier, nabij het centrum en bosrijke omgeving, ligt het Juliana. Deze locatie voor kleinschalig wonen is specifiek ingericht en gebouwd voor cliënten met dementie. Het gebouw beschikt over 72 comfortabele kamers. Uw kwaliteit van leven staat voorop: samen met u stemmen we uw wensen en behoeften af en dragen we zorg voor dagelijkse geluksmomentjes. U heeft ook de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten.

Bij paleis het Loo en Oranjepark

De locatie ligt nabij het centrum en is omringd door een mooie afgesloten belevingstuin. Op korte afstand vindt u Paleis het Loo, de Parken, het Oranjepark en Berg en Bos. Tevens is een bushalte en de Grote Kerk vlakbij.

Indeling woning

Vanuit KleinGeluk worden de kamers geschilderd opgeleverd met vloerbedekking, gordijnen, verlichting, kledingkast en bed. De comfortabele kamers (circa 30m₂) hebben een zit- en slaapgedeelte met de mogelijkheid eigen spullen te plaatsen. Daarnaast is er een ruime eigen badkamer aanwezig.

Ruimte om te leven

U heeft de mogelijkheid uw eigen leven voort te zetten in een kleinschalig, overzichtelijk en beschermde woonomgeving met de aanwezigheid van 24-uurs zorg. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten gericht op uw persoonlijk welzijn. Uw keuzevrijheid, structuur, ontmoeten en beleven staan in Juliana centraal. Elke vleugel van acht kamers heeft een gezamenlijke huiskamer. Hier wordt dagelijks vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijkse leven zich af. Ook kunt u met uw bezoek terecht in het gezellige grandcafé. Samen met familie, vrijwilligers en medewerkers dragen wij zorg voor uw persoonlijke welzijn.

Hoe kom ik in aanmerking?

Bij Juliana kunt u terecht  met een Wlz-indicatie, ZZP 5 of 7  van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de locatie, dan kunt u contact opnemen met De Zorglijn 0800-0604.

 

 

Over Nieuwbouw Juliana

  • Naar eigen wens in te richten woningen
  • Belevings- en welzijnsruimten
  • Activiteitenruimte
  • Grandcafé
  • Mooie afgesloten belevingstuin
  • Eigen verpleeghuisarts
  • Standaard alarmering aanwezig
  • Vrijheid en veiligheid via leefcirkels
Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen bij KleinGeluk in Apeldoorn biedt u een veilige, beschermde omgeving. U woont in een kleine groep in een ontspannen sfeer, die het geborgen gevoel van ‘thuis’ zo dichtbij mogelijk brengt. Samen met u stemmen we uw wensen en behoeften persoonlijk af.