KleinGeluk in

De Arkel

Wilt u zelfstandig wonen, maar heeft u wel zorg nodig? Dan is een zorgwoning een uitkomst. Wooncomplex De Arkel is gelegen in Apeldoorn Noord, in een statige wijk, omringd door groen en Paleis het Loo vlakbij. Ook winkelcentrum Het Mercatorplein, de bushalte en de Grote Kerk vindt u op loopafstand.

Bezoekadres

Gemzenstraat 13-135
Apeldoorn, Nederland

Zorg dichtbij

In De Arkel woont u zelfstandig, maar mét de door u gekozen zorg en voorzieningen op loopafstand. De woningcorporatie Woonzorg Nederland stelt de zorgwoning beschikbaar en KleinGeluk de bijkomende voorzieningen. U kunt de woning naar eigen wens inrichten en genieten van volledige privacy. Bij het naastgelegen woonzorgcentrum De Veenkamp kunt u terecht voor verschillende faciliteiten en meedoen aan activiteiten. In alle zorgwoningen is een alarmsysteem beschikbaar; zo bent u in onverwachte situaties verzekerd van hulp door professionele medewerkers van KleinGeluk.

Indeling woning

De woningen zijn comfortabel en veilig met een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Er zijn geen drempels aanwezig en de woningen zijn rolstoelvriendelijk. De oppervlakte varieert van 55 m² tot 64 m².

Voor wie?

Zorgwoningen zijn bestemd voor senioren (55+) zonder inwonende kinderen, die langdurige zorg nodig hebben. U dient bij Woonkeus Stedendriehoek voor een zorgwoning ingeschreven te staan. Als u ook een zorgindicatie heeft, krijgt u voorrang. Er gelden ook bepaalde inkomenseisen. U kiest een plek naar wens in Apeldoorn en krijgt een zorgwoning toegewezen die vrijkomt (accepteren is niet verplicht).

Meer informatie

Voor meer informatie over de zorg- en dienstverlening kunt u terecht bij KleinGeluk.
Heeft u vragen over de zorgwoning? Dan kunt u contact opnemen met de woningcorporatie Woonzorg Nederland.

Spiek maar even