Tijdelijk verblijf
Als het even niet meer gaat

U kunt altijd bij ons aankloppen als opvang, zorg en ondersteuning dringend nodig zijn. KleinGeluk in Apeldoorn biedt uitkomst als het thuis even niet meer gaat, als u hulp nodig heeft bij herstel of als uw mantelzorger er niet is.

De juiste aandacht en ervaring

U wordt omringd door de zorg en voorzieningen van een KleinGeluk woonzorgcentrum. In een geborgen, veilige omgeving krijgt u de aandacht die u nodig heeft. We hebben uitgebreide ervaring met verzorging, verpleging en medische zorg voor ouderen. Ook kunnen we helpen bij het inzetten van paramedische behandelingen, bijvoorbeeld door een fysiotherapeut, mondhygiënist of logopedist.

Kies uw KleinGeluk woonzorgcentrum

In het woonzorgcentrum in Apeldoorn is een gemeubileerde eigen woning voor u, met een in hoogte verstelbaar bed, tv en persoonsalarmering. Deskundige medewerkers zijn altijd dichtbij, mocht er iets zijn. U kunt eten in het restaurant en meedoen aan allerlei activiteiten.

Klik hier voor een overzicht van onze woonzorgcentra.

Veilige en geborgen omgeving voor opvang als het thuis even niet meer gaat, als u hulp nodig heeft bij herstel of als uw mantelzorger er niet is.

Hieronder ziet u voor welke vormen van tijdelijk verblijf u bij ons kunt aankloppen.

Respijtzorg

Stel uw partner kan tijdelijk niet voor u zorgen. Of uw mantelzorger wil op vakantie, maar er is zolang geen zorgoplossing. Dan is respijtzorg (vervangende zorg) in één van onze woonzorgcentra iets voor u, met persoonlijke verzorging op maat voor enkele dagen of weken. Met drie keer per dag een maaltijd en koffie of thee, bedden- en linnengoed en een persoonsalarm. U kunt tegen een kleine vergoeding meedoen aan activiteiten.

Eerstelijns verblijf

U kunt bij ons eerstelijns verblijf terecht voor persoonlijke verzorging of medisch noodzakelijke verpleging. Uw eigen huisarts zorgt voor de behandeling. De vergoeding verschilt per verzekeraar. Verblijfsduur: tot 3 maanden, eventueel 3 maanden verlengd.

Spoed en crisisplaatsen

Onze spoed en crisisplaatsen bieden directe opvang. Bijvoorbeeld bij een gezondheidsprobleem, als uw mantelzorger uitvalt of als u opeens alleen komt te staan. Uw eigen huisarts zorgt voor de behandeling. Verblijfsduur: max. 2 weken, eventueel 2 weken langer.

Hotelzorg

Als u niet voor één van bovenstaande vormen van tijdelijk verblijf in aanmerking komt, kunnen we individueel bekijken of u op basis van hotelzorg bij ons kunt verblijven. De kosten zijn dan voor eigen rekening.