Persoonsalarm:
Direct hulp in geval van nood

Met dit kleine zendertje om uw hals of pols wordt u door één druk op de knop direct in verbinding gesteld met KleinGeluk. Bijvoorbeeld als u gevallen bent. U kunt er dag en nacht op vertrouwen. Een geruststellend idee, ook voor de mensen om u heen.

Mobiel alarm voor noodsituaties

Persoonsalarmering van KleinGeluk in Apeldoorn is een veilige en gemakkelijke oplossing om in geval van nood snel deskundige hulp te vragen. U kunt dag en nacht op uw persoonsalarm vertrouwen. Een veilig gevoel.

Veiliger thuis wonen

Onze persoonsalarmering helpt u langer zelfstandig te blijven wonen. Ook als uw gezondheid meer aandacht vraagt, is het een veilige uitkomst. U bent zeker van snelle hulp in een onverwachte situatie, bijvoorbeeld als u gevallen bent of opeens duizelig wordt. Ook voor de mensen om u heen is dat een geruststellend idee.

Eén druk op de knop, direct hulp

Persoonsalarmering is een klein zendertje om uw hals of pols, met een knop erop. Met één druk op deze knop wordt u direct in verbinding gesteld met KleinGeluk. Via een spreek- en luisterverbinding stelt hij of zij u enkele vragen en beoordeelt welke hulp gewenst is. Zonodig komt die hulp met spoed. Is er levensbedreigende spoed? Bel dan altijd 112.

Een klein zendertje om hals of pols, een geruststellend idee: met één druk op de knop direct in verbinding worden gesteld met KleinGeluk

Installatie en vergoeding

U heeft alleen een analoge, digitale of mobiele telefoonlijn nodig. Het systeem wordt bij u thuis geïnstalleerd. U betaalt een vast maandtarief, aansluitkosten en de kosten van zorgverlening na gebruik van het persoonsalarm. Als u een aanvullende verzekering heeft, heeft u recht op een vergoeding. Maakt u al gebruik van onze diensten? Dan zijn de kosten van de persoonsalarmering inbegrepen.

Sleutelkluisje

Is het voor u lastig of onmogelijk zelf de deur te openen? Met een sleutelkluisje voor de huissleutel kan onze zorgmedewerker in geval van nood altijd naar binnen. Het driesterren keurmerk garandeert dat uw sleutelkluisje veilig en betrouwbaar werkt.